Среща на БМК и БАКБА с новия Председател на Съвета на директорите на Пристанище Варна

 
 
Вчера, Богдан Боданов – председател на БМК и Свилен Крайчев – секретар на БМК и БАКБА проведоха среща с новия председател на Съвета на директорите на "Пристанище Варна" г-н Тихомир Тодоров.
Г-н Тодоров е доста добре познат на морската общност, защото трудовия си път го започва в Пристанище Варна, като достига до позиция Директор на „Контейнерен терминал – Варна Запад“. От средата на миналата година  е работил по договор с пристанище Хъл (Kingston upon Hull) във Великобритания като Terminal controller на контейнерния терминал на пристанището там.

Срещата протече в приятелска атмосфера, защото разговорът бе между дългогодишни професионалисти и застъпници на морската идея. Г-н Тодоров се ангажира да съдейства по всякакъв начин, който му позволяват силите и възможностите, за изглаждане на технологичните производствени процеси на пристанището, което ще е от полза за всички участници в процеса. И двете страни се съгласиха, че по-чести срещи с морската общност ще доведе до размяна на идеи, което би било полезно за общата ни работа.

От името на БМК и БАКБА, бе декларирано, че ще има пълното ни съдействие, според възможности ни, за постигане на целите, които си е поставил и му пожелахме успех в новото му/старо поприще.