ФОНАСБА стартира виртуални срещи

 

Уважаеми колеги,

Тъй като по време на пандемията всички физически срещи са отменени, ФОНАСБА започва серия от отворени уебинари в които могат да се включат всички, които имат интерес. Темите и датите (горният флаер) на които ще се проведат са съответно:

09.12.2020 г. Заседание на Комитета “Inspiring our Future”

13.01.2021 г. Заседание на комитета на „Корабните агенти“

27.01.2021 г. Заседание на Комитета на „Корабните брокери“

10.02.2021 г. Заседание на ЕКАСБА

Всички срещи ще бъдат с начало 13:00 ч. лондонско време (15:00 ч. българко време), като всеки уебинар ще продължи максимум 1,5 часа.

 

Вече е отворен за регистрация първият уебинар, който ще се проведе на 09.12.2020 г. Приложен е информационният флаер (долу), който включва подробности за темите и лекторите и линк към страницата за регистрация.

Дневният ред на заседанието е: (свободен превод)

Модератор:

Реймънд Трох (Raymond Troch), председател на Комитета „Inspiring our Future“

Програма:

Тема 1: „Bulkchain: дигитално сътрудничество в breakbulk“ - Какво е bulkchain, как платформата за съвместно споделяне на данни може да помогне на индустрията да стане по-ефективна?

Лектор: Hans De Hont, мениджър продажби и маркетинг за дигиталните решения в "Port +". С повече от над 20 години опит в цифровизацията на бизнес процеси, Hans De Hont помага на заинтересованите страни от морския бизнес да се адаптират, да прилагат иновации и да споделят дигиталното сътрудничество.

Тема 2: „Разработване на стандарти в контейнерните превози“ – Презентация на DCSA (Digital Container Shipping Association)

Лектор: Доминик Вилемс (Dominique Willems), директор, връзки с обществеността и правителствените регламенти. DCSA (Digital Container Shipping Association) е нестопанска организация, основана от големи презокеански превозвачи за дигитализиране и стандартизиране на индустрията за контейнерни превози.

Регистрацията за уебинарите е безплатна, могат да участват всички, които имат интерес! Регистрацията може да се направи на:

https://even.webinarjam.com/channel/FonasbaWebinar01

INFO FLYER page 001

INFO FLYER page 002