Hapag Lloyd откри собствени офиси в България

На 01.12.2023 г. с изискан коктейл във Варна, бе открито директно представителство на световния контейнерен превозвач Hapag-Lloyd в България. Фирмата е една от първите чуждестранни контейнерни превозвачи, която е започнала работа на българския пазар преди около 30 години и е добре позната на българските вносители и износители. Досега фирмата работеше чрез  косвено представителство, докато днес отваря собствени офиси, за да предложи директно услугите си на българския пазар. Фирмата оперира флот от 264 контейнерни кораба с общ транспортен капацитет от 2  милиона контейнера (TEU), със специален акцент върху превозите на хладилни контейнери, с участие в над 20 терминала по целия свят, разполага с 400 офиса в 135 държави, между които вече и България.

Откриването на офис от страна на Hapag-Lloyd недвусмислено означава, че икономиката на България се развива успешно и фирмата ще разчита на подобряващата се българска икономическа конюнктура.

Регионалният мениджър на Hapag-Lloyd за България е Ива Мирчева, която досега представляваше интересите на линията от името на агенция.

Пожелаваме успех на колегите!

HP 1

HP 2

rsz rsz hlag montevideo express 15 3